[CDBI] Re: odd swapping database issue on vhost / mason install

Alan alan at ufies.org
Tue Apr 3 04:31:39 BST 2007


On Mon, Apr 02, 2007 at 11:26:25PM -0400, Edward J. Sabol wrote:
> Alan <alan at ufies.org> wrote:
> > Or do you think this would still cause issues? I suppose if both are
> > still called CMS::DBI then they'd possibly be accessing different the
> > wrong ones. Bah. I'll give it quick try now though, and see what
> > happens.
> 
> I think you'll still have problems. You still have two different modules with
> the same name loaded into the same mod_perl server, right? That's a recipe
> for disaster, I think. I believe the only solutions are to use the same
> modules for all vhosts or name the modules differently for each vhost. But I
> don't really do any vhosting, so I'm really just blowing smoke.
> 
> I'm a little concerned about your use of set_up_table(). Not sure if it's
> related to the problem you are experiencing or not, but I know it can cause
> problems. I'm not a proponent of that method, especially in a mod_perl
> context. I always define my CDBI classes manually.

Hey Ed, yea, same thing.  So silly question then.... is there a howto or
instructions on setting up a separate mod_perl server?  If that's the
way I have to go, maybe that's the way I have to go :(

-- 
Alan <alan at ufies.org> - http://arcterex.net
--------------------------------------------------------------------
"Backups are for people who don't pray."                 -- big Mike



More information about the ClassDBI mailing list